Maskarponės tortas
Asmeninio archyvo nuotr.

Maskarponės tortas

Autorius: Aistė Petkevičiūtė
Pagaminamas per:
180min
Įvertinimas:
2.1667 6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Ingredientai:

Pagrindui:
4 vnt. Kiaušiniai
30 g Miltai
1/2 stiklinė Krakmolas
1 stiklinė Cukrus
2 šaukštelis Kepimo milteliai
Kremui:
500 g Maskarponės sūris
300 g Grietinėlė
200 g Jogurtas
1,5 šaukštelis Vanilinis cukrus
25 g Želatina
1 vnt. Citrinų sultys
1 stiklinė Cukraus pudra
1 stiklinė Uogų sultys
Sudėtingumas :

Gaminimas

Biskvitui. Atskirai išplakame baltymus iki putų. Tuomet pilame po truputį maišydami pagal laikrodžio rodyklę baltymus į išplaktus trynius. Atsargiai supilame maišydami kitus biskvito ingredientus į kiaušinių masę. Po to gautą tešlą 175 laipsnių temperatūroje kepame apie 15 min.

Kremui: išbrinkiname želatiną, išplakame jogurtą, sultis, cukraus pudrą, maskarponę ir vanilinį cukrų. Po to įmaišome želatiną ir galiausiai supilame į gautą masę išplaktą grietinėlę.

Torto pagrindą įdedame į formą ir užpilame ant jo viršaus gautą kremą. Laikome šaldytuve, kol sustings:)

Tortai
Dalinkis
Nusiųsk draugui
PARAŠYKITE SAVO KOMENTARĄ
Yra 4 komentarai
Vardas
Komentavimo taisyklės ir atsakomybė

Rask tau tinkantį receptą

Prancūzijos virtuvė

Pasidalink savo patiekalo nuotrauka INSTAGRAM ir laimėk specialų mėnesio prizą. Neužmiršk aprašyme pridėti #1000receptu

#1000receptu
#1000receptu
Egg yolks went to tiramisu. Egg whites go to meringues with cardamon.
Egg yolks went to tiramisu. Egg whites go to meringues with cardamon.
Summer and berries. Rasberry tiramisu.
Summer and berries. Rasberry tiramisu.