Jautienos šašlykas

Jautienos šašlykas

Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Ingredientai:

800 g Jautienos sprandinė
40 g Ančiuviai
1 šaukštas Cukrus
4 skiltelė Česnakai
žiupsnelis Pipirai (žalieji)
žiupsnelis Mairūnai (šviežias)
2 šaukštas Aliejus
Porcijos: 4
Sudėtingumas :

Gaminimas

Mėsą supjaustykite keturkampiais gabalėliais, maždaug po 30–40 gramų.

Marinatui skirtus ingredientus sutrinkite virtuviniu kombainu.

Mėsą sudėkite į indą, užpilkite marinatu, išmaišykite, gerai suspauskite ir, uždengę indą, šaltai palaikykite 4–12 val.

Marinuotą mėsą suverkite ant iešmų.

Kepkite ant vidutinio karštumo žarijų, iešmą sukiodami apie 20 minučių.

Virtuvės mitų griovėjai
Kepsniai
Dalinkis
Nusiųsk draugui
PARAŠYKITE SAVO KOMENTARĄ
Yra 0 komentarų
Vardas
Komentavimo taisyklės ir atsakomybė

Rask tau tinkantį receptą

Prancūzijos virtuvė

Pasidalink savo patiekalo nuotrauka INSTAGRAM ir laimėk specialų mėnesio prizą. Neužmiršk aprašyme pridėti #1000receptu

A lot of eggs left. What to bake? Pavlova?
A lot of eggs left. What to bake? Pavlova?
Got a cheesecake and car, but doesn't have where to deliver it.  Sad story
Got a cheesecake and car, but doesn't have where to deliver it. Sad story
☕🍳🍇lepinu nr 2🍞🍛
☕🍳🍇lepinu nr 2🍞🍛