Cukinijų žiedai su žemės riešutais tešloje
Shutterstock nuotr.

Cukinijų žiedai su žemės riešutais tešloje

Pagaminamas per:
20min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Ingredientai:

1 šaukštas Žirnių miltai
1 šaukštas Citrinų sultys
1 šaukštelis Kuminai
1 šaukštelis Druska
1 vnt. Čili pipirai
135 ml Vanduo
3 šaukštas Žemės riešutai (malti)
1 vnt. Cukinijos
500 ml Aliejus
Sudėtingumas :

Gaminimas

Suberkite į lėkštę miltus, įpilkite aliejaus, citrinos sulčių, suberkite kuminus, smulkintą žalią pipirą, įberkite druskos ir išmaišykite. Plakdami trintuvu supilkite aštuonis šaukštus vandens, kol tešla pasidarys vientisa. Supilkite likusį vandenį ir tol plakite, kol tešla pasidarys grietinėlės konsistencijos.

Uždenkite dubenį ir palikite 10 – 15 min. pastovėti. Paskui vėl paplakite, suberkite žemės riešutus ir išmaišykite. Įpilkite į keptuvę aliejaus (7 – 8 cm) ir įkaitinkite iki 170 – 180 laipsnių. Pamerkite 6 – 8 cukinijų žiedus į tešlą, paskui dėkite į keptuvę. Apkepkite 3 – 4 minutes.

Šalti užkandžiai
Dalinkis
Nusiųsk draugui
PARAŠYKITE SAVO KOMENTARĄ
Yra 0 komentarų
Vardas
Komentavimo taisyklės ir atsakomybė

Rask tau tinkantį receptą

Prancūzijos virtuvė

Pasidalink savo patiekalo nuotrauka INSTAGRAM ir laimėk specialų mėnesio prizą. Neužmiršk aprašyme pridėti #1000receptu

Apple is not as boring as it looks. Here is my Apple Alsace Tart (tarte à l`alsacienne).
Apple is not as boring as it looks. Here is my Apple Alsace Tart (tarte à l`alsacienne).
Mėgstu gaminti :) #cupcake #homemade #keksiukai
Mėgstu gaminti :) #cupcake #homemade #keksiukai
#lisyte #b-day #kietakepėja #skanaus #homemade #18
#lisyte #b-day #kietakepėja #skanaus #homemade #18