Ledai
Shutterstock nuotr.

Bazilikų šerbetas

Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Ingredientai:

657 g Vanduo
5 g Bazilikai (švieži)
280 g Cukrus
1 vnt. Kiaušinių baltymai
50 g Citrinų sultys
Sudėtingumas :
Norite nustebinti draugus? Tuomet savo vakarėliui suruoškite neįprasto skonio naminių ledų, kurių receptus ir slaptą gamybos technologiją specialiai DELFI skaitytojams atskleidė „Chocolate Naive manufaktūros“ ledų ir šokolado gamintojas Domantas Užpalis. Taigi jūsų dėmesiui - Baziliko šerbetas.

Gaminimas

Gaminimas:

Smulkiai sutrinkite šviežio baziliko lapus su cukrumi. Baziliką su cukrumi užpilkite vandeniu ir dar kartą pertrinkite smulkintuvu. Supilkite masę į puodą (geriausiai tinka vandens vonelė), pastatykite ant ugnies ir maišykite su šluotele. Kai masė pasieks 60 laipsnių, įmuškite kiaušinio baltymą ir plakite toliau.

Įkaitus iki 85 laipsnių, nuimkite nuo ugnies ir greitai atšaldykite puodo turinį iki 4 laipsnių, tada supilkite citrinos sultis. Palikite masę bręsti per naktį, o vėliau suplakite su naminiu ledų gaminimo aparatu pagal gamintojo instrukciją.

Ledai
Dalinkis
Nusiųsk draugui
PARAŠYKITE SAVO KOMENTARĄ
Yra 0 komentarų
Vardas
Komentavimo taisyklės ir atsakomybė

Rask tau tinkantį receptą

Prancūzijos virtuvė

Pasidalink savo patiekalo nuotrauka INSTAGRAM ir laimėk specialų mėnesio prizą. Neužmiršk aprašyme pridėti #1000receptu

A lot of eggs left. What to bake? Pavlova?
A lot of eggs left. What to bake? Pavlova?
Got a cheesecake and car, but doesn't have where to deliver it.  Sad story
Got a cheesecake and car, but doesn't have where to deliver it. Sad story
☕🍳🍇lepinu nr 2🍞🍛
☕🍳🍇lepinu nr 2🍞🍛